Μενού

Lobby Lounge

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, το all day lobby lounge είναι ένα από τα πιο ζωντανά σημεία συνάντησης φίλων, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το σύγχρονο και άνετο σαλόνι με τη sophisticated διακόσμηση και τους αναπαυτικούς καναπέδες είναι το ιδανικό μέρος για καφέ, νωρίς το πρωί, μια επαγγελματική συνάντηση, το μεσημέρι ή για να απολαύσετε το απογευματινό σας cocktail.

Επιλέξτε ένα από τα βιβλία της βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου μας και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί με τη συνοδεία lounge μουσικής ή τις καθησυχαστικές νότες του πιάνου, ενώ ταξιδεύετε στις σελίδες του.

Το σκηνικό της χαλαρωτικής ατμόσφαιρας ολοκληρώνεται με τον ήχο του κρυστάλλινου νερού από το Βενετσιάνικο σιντριβάνι, δίπλα στο Lobby Lounge του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας, μερικά ποτά και την εκλεκτή ποικιλία κρασιών με τη συνοδεία γευστικών σνακ και γλυκών, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των επισκεπτών του, το lobby lounge προσφέρει γραφείο με lap top και δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet.