Μενού
naxos hotels - Porto Naxos hotel
naxos hotel - Porto Naxos Hotel

Το ξενοδοχείο

naxos hotel - Porto Naxos Hotel
naxos hotel - Porto Naxos Hotel

Λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Παλιάς Πόλης της Νάξου και την αμμώδη παραλία του Αγ. Γεωργίου, το Porto Naxos σας υποδέχεται ανανεωμένο, ακόμα πιο ελκυστικό, με έντονα ρομαντική διάθεση και φιλική ατμόσφαιρα.

Η μοναδική του προσωπικότητα καταφέρνει να συνδυάσει τη γνήσια Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με την minimal αισθητική καθώς και τη διαχρονική κομψότητα με τις σύγχρονες υπηρεσίες και ανέσεις. Οι minimal σχεδιαστικές γραμμές του, η ατμοσφαιρική διακόσμηση με luxurious διάθεση σε συνδιασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, κάνουν το ξενοδοχείο να αποπνέει μια νέα αίσθηση στο χώρο της φιλοξενίας, στο νησί της Νάξου.

Το Porto Naxos διαθέτει τριάντα τρία δωμάτια, 30m2 το καθένα, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν το καλοκαιρινό σας καταφύγιο, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας. Επιλέξτε το standard ή το superior δωμάτιο, και απολαύστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με θέα τους κήπους ή την επιβλητική πισίνα.

Απολαύστε τη στιγμή. Το Porto Naxos σας υποδέχεται…

Δωμάτια

 
Μοναδική ατμόσφαιρα. Ειδυλλιακό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Προσωποποιημένες υπηρεσίες. Αυθεντικές γεύσεις. Απόλυτη αρμονία.

Προσφορές
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και