Μενού
naxos greece - Porto Naxos hotel

Τοποθεσία

Εκδηλώσεις

Η Νάξος, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι το ιδανικό μέρος για να βρεθείτε. Τα μπαρ και τα πλακόστρωτα σοκάκια της χώρας είναι γεμάτα κόσμο. Οι νύχτες στη Νάξο, είναι εξίσου όμορφες και γεμάτες ενέργεια όσο και οι ημέρες.

Περισσότερα

Γνωρίστε τις παραλίες

Ακόμη και μια ολόκληρη εβδομάδα στη Νάξο, δεν είναι αρκετή για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τις παραλίες της! Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, προσφέρει τόσα πολλά όμορφα μέρη για να κολυμπήσετε, να ξεκουραστείτε και να κάνετε ηλιοθεραπεία, που μάλλον ούτε οι ίδιοι οι ντόπιοι δεν τις έχουν επισκεφθεί όλες!

Περισσότερα

Ιστορία και πολιτισμός

Η Νάξος, είναι διάσημη από τη Νεολιθική εποχή, ως το κέντρο του Κυκλαδίτικου πολιτισμού, όπως επίσης και ως το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, το οποίο είναι το μοναδικό που κατοικείται καθ όλες τις περιόδους της ιστορίας.

Περισσότερα

Χώρα - Η πόλη της Νάξου

Η Χώρα είναι η πρωτεύουσα και το κύριο λιμάνι του νησιού της Νάξου. Θεωρείται ως μια από τις πιο όμορφες πόλεις των Κυκλάδων ξεχωρίζοντας από τις υπόλοιπες για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, επηρεασμένη από ενετικά και κυκλαδίτικα στοιχεία, διατηρώντας έναν αυθεντικό και παραδοσιακό χαρακτήρα.

Περισσότερα

Δραστηριότητες στη Νάξο

Η Νάξος είναι ένα μεγάλο νησί για να εξερευνήσετε και να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Είτε είστε μόνοι σας, είτε ζευγάρι είτε ολόκληρη οικογένεια, έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη λίστα δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε στο νησί, άλλες πιο απλές και άλλες με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που ανεβάζουν την αδρεναλίνη!

Περισσότερα

Γεύσεις Τοπικής Παράδοσης

Στη Νάξο, όλα είναι σχετικά με τη γεύση και τα συστατικά!

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Έχει μια πολύ σημαντική γεωργική παραγωγή και συνεπώς μεγάλη ποικιλία από τοπικά προϊόντα καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Περισσότερα

Αξιοθέατα στη Νάξο

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και πιο ευήμερο νησί των Κυκλάδων, έχοντας πάντα κύριο λόγο στην ιστορία της Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Χαλκού, υπήρξε το κέντρο του Κυκλαδίτικου πολιτισμού, όπως επίσης και κατά τη “Χρυσή Εποχή” της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

Περισσότερα