Μενού
ξενοδοχεια Νάξος Κυκλάδες - Porto Naxos

Εκδηλώσεις & Γάμοι

Διοργάνωση Συνεδρίων & Εκδηλώσεων

Με τη δυνατότητα πραγματοποίησης κάθε τύπου εκδηλώσεων και επαγγελματικών events, το ξενοδοχείο Porto Naxos διαθέτει από τις πλέον άνετες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων στο νησί της Νάξου. Η συνεδριακή αίθουσα διαλέξεων και συναντήσεων είναι 160τμ με δυνατότητα φιλοξενίας έως 80 άτομα. Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό, slide projector, μικροφωνική εγκατάσταση, οθόνη, υπολογιστή εργασίας, εκτυπωτή, δυνατότητα αποστολής και λήψης φαξ, φωτοτυπιών, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οργάνωση Γάμων – Cocktail Party

Το ιδανικότερο σκηνικό στο νησί της Νάξου για να ξεκινήσετε την καινούργια σας ζωή.

Για τη δεξίωση του γάμου σας ή για ένα αξέχαστο γαμήλιο party, επιλέξτε το χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου που βρίσκεται ανάμεσα στους φροντισμένους κήπους με τους φοίνικες και τις βουκαμβίλιες, δημιουργώντας για εσάς μια μοναδική ατμόσφαιρα για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας.

Ο χώρος της πισίνας μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις έως 100 ατόμων, ενώ μια ατμοσφαιρική δεξίωση ή ένα γαμήλιο dinner party στην εκπληκτική βεράντα του εστιατορίου μας Theme & Olive με θέα την πισίνα, μπορεί να φιλοξενήσει έως 40 άτομα.

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με έμφαση στη λεπτομέρεια, ο σεφ και το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου μας, συμβάλλουν στην επιτυχία της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας.

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει ασυναγώνιστα πακέτα γάμου, δελεαστικά μενού και ελκυστικές προσφορές για τη διαμονή των καλεσμένων σας.